Scroll Top

NATURE TRAINING

L’ESPORT EN COMPANYIA SEMPRE ÉS MILLOR!
Amb els entrenaments Nature Training les excuses per entrenar s’han acabat!Entrenaments grupals, adaptables a tots els nivells dels usuaris, on es treballa de forma planificada per garantir la màxima eficàcia dels entrenaments. 
Es realitzen entrenaments de força i resistència (alta intensitat) mitjançant exercicis funcionals, d’aquesta forma assegurem un entrenament integral del cos.
El nostre equip de professionals us està esperant!
T’HO POSEM FÀCIL

Des de 25€ al mes

Moià
Castellcir
Per a tots els
nivells
QUÈ TREBALLEM I GARANTIM

Entrenaments grupals a l’aire lliure, on es treballa a partir d’exercicis funcionals que ens permeten entrenar tots els músculs del nostre cos d’una forma respectuosa i adaptada a les característiques i necessitats de cada persona.
També es realitzen sortides grupals periòdicament.

Força
Es treballen diferents manifestacions de la força a través de sessions dissenyades per professionals del sector. S'utilitzen exercicis funcionals que s'adapten al nivell del grup. Es segueix una planificació i progressió en els entrenaments, seguint els principis d'entrenament, al llarg de tota la temporada, d'aquesta manera evitem estancar-nos i seguir millorant durant tot l'any.
El treball de força ens aportarà una millora de qualitat de vida, menys dolors, higiene postural, salut de les estructures anatòmiques i prevenció de lesions i/o patologies.
Resistència
Treballem les diferents vies metabòliques en sessions dissenyades i planificades rigurosament per professionals. Ho fem mitjançant exercicis funcionals i diferents desplaçaments.
Aquest tipus de sessions, a banda d'aportar-nos millores a nivell cardiovascular (capacitat i eficiència aeròbica, potència aeròbica, etc), ens farà millorar l'eficiència del nostre sistema cardiovascular, millorar i prevenir patologies cardiovasculars, millorar la capacitat cardiopulmonar i tenir una millor qualitat de vida, tant a curt termini com a llarg termini.

US HI ESPEREM!

moià

Dilluns  10:30 a 11:30 i 19:30 a 20:30
Dimarts  19:00 a 20:00
Dimecres  19:30 a 20:30
Dijous  10:30 a 11:30 i 20:00 a 21:00
Divendres 19:00 a 20:00

CASTELLCIR

Dilluns  19:30 a 20:30
Dijous  19:30 a 20:30