Scroll Top

GRUPS RENDIMENT

L’ENTRENAMENT ESPECÍFIC PEL TEU ÈXIT!
El grup de rendiment és un grup on es porten a terme entrenaments planificats, enfocats a la millora en la pràctica d’esports de resistència, com poden ser  ciclisme, trail running, atletisme… 
En aquestes sessions d’entrenament es treballen les principals capacitats físiques bàsiques i tots aquells aspectes específics dels esports de resistència. Els entrenaments estan dissenyats i adaptats al nivell del grup, a l’esport que es practica i seguint tots els principis de la teoria de l’entrenament.
A més a més, ho podràs fer acompanyat.
T’ho posem fàcil!
25/30€ al mes
Moià
Dimarts de 19:30 a 20:30
Dijous de 18:00 a 19:00
Nivell mig-alt
EN ELS GRUPS DE RENDIMENT

T’ajudem a millorar en l’esport que practiques de forma planificada a través dels nostres entrenaments grupals específics per esports de resistència

Treballem la força, la velocitat amb el treball de les fibres de contracció ràpida, la millora de l’economia del gest técnic, la resistència: es destina una sessió exclusiva al treball d’aquesta capacitat i la flexibilitat, per aconseguirun rang de moviment òptim. 

Força
La ciència ja fa varis anys que ha demostrat els beneficis de l’entrenament de força en els esports de resistència: millora del rendiment, prevenció de lesions, … Portem a la practica tot el que ens diu la ciència i la teoria de l’entrenament treballant les diferents manifestacions de la força.
Velocitat
La velocitat no només és pels atletes.
Treballar aquesta capacitat ens aportarà nombrosos beneficis: des de treball de les fibres de contracció ràpida, millora de l'economia del gest tècnic, i altres, que ens faran obtenir millors resultats en la nostra activitat física.
Resistència
La resistència és la capacitat física predominant i, per tant, destinem una sessió exclusiva al treball d'aquesta capacitat. Són entrenaments de Trail Running dissenyats i planificats per treballar les diferents vies metabòliques i aspectes específics que consisteixen el Trail Running.
Flexibilitat
En el Trail Running, tenir un rang de moviment òptim ens ajudarà a ser més eficients a nivell tècnic. A més, flexibilitat ens ajuda a reduir el risc de possibles lesions, per això, en els entrenaments no descuidem el treball d’aquesta capacitat física.
 

US HI ESPEREM!