Scroll Top

GRUPS COMPETICIÓ

LA PLANIFICACIÓ ENS PORTA A L’ÈXIT!
Els grups de competició són grups d’alt rendiment esportiu, per infants i adolescents d’entre 12 a 18 anys, on es treballen tots els aspectes claus pel seu rendiment esportiu en competicions Autonòmiques, Nacionals, Europeas i Mundials.
HÀBIT ESPORTIU
Estimulem i fomentem la pràctica d'activitat física entre els infants des de ben petits, per tal d'intentar crear un hàbit saludable pel seu dia a dia.
Un estil de vida actiu des de la infància, garanteix la reducció molt els problemes de salut que puguin sorgir més endavant a més dels beneficis a curt termini.
ESFORÇ, CONSTÀNCIA I SACRIFICI
L'èxit esportiu no ve sol: una bona planificació esportiva és important, però el treball individual i la perseverança juguen un paper clau en aconseguir dels objectius marcats.
Treballem des dels dos aspectes claus de l'entrenament: el físic, però sobretot el mental: ajudant, recolzant als nostres alumnes en totes les situacions.
COMPETIR EN TOTES LES EDATS!

Entrenaments presencials, amb  2 sessions a la
setmana, i la planificació mensual de treball
individual per cada un dels membres del grup.

32€ / 38€ / 50€ al mes
(en funció dels dies).

Moià

De 12 a 18 anys

VOLS COMPETIR?

Passos a seguir per la inscripció!

Un cop omplert el formulari d’inscripció, heu d’enviar per correu electrònic (a trailmoianes@gmail.com) la següent documentació:
1.
AUTORITZACIÓ SIGNADA
2.
DADES BANCÀRIES
3.
Fotocòpia del DNI, targeta sanitària i llibre de vacunacions